Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

INTEGER – INTERCONNECTING 4 HELIX INNOVATION ECOSYSTEMS IN EUROPEAN REGIONS

13 desembre , 2022 @ 10:00 - 13:00

Amb una durada de dos anys, INTEGER (2023-2024) sorgeix per generar col·laboracions a diferents regions europees així com entre elles, les quals treballen amb models d’innovació de quàdruple hèlix (acadèmia, sector privat, administració i entitats socials). INTEGER està format per un consorci de vuit socis i es portarà a terme a Catalunya, Hamburg i Cracòvia. Les entitats que el formen són tres PIMES (dues centrades en innovació social i una altra en innovació empresarial), un parc tecnològic i tres entitats acadèmiques.

Els objectius de INTEGER són:

  • Impulsar la nova generació de living labs, com a mecanismes que ajuden a portar a terme reptes complexos i generar transformacions positives a llarg termini. A Catalunya això es cristal·litza a través del Col·laboratori Catalunya i el seu Col·lab de Salut i Benestar en marxa des de mitjans d’aquest 2022.

  • Impulsar innovacions més integrades, que permetin a la innovació social accedir a noves línies de finançament, i a la innovació empresarial a entendre el retorn de la inversió en termes de benestar social i superar plantejaments orientats únicament a resultats econòmics.

  • Generar una xarxa de xarxes per la creació d’un col·laboratori europeu de salut i benestar.

Mostra els detalls

Data:
13 desembre , 2022
Hora:
10:00 - 13:00

Organitzador

Col·laboratori Catalunya
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació i2Cat