EL LABORATORI D’INNOVACIÓ SENIORLAB ES PRESENTA A LA CIUTAT

L’entitat vol ser un referent en l’àmbit de l’envelliment saludable

El dimecres 3 de maig tindrà lloc la presentació a la ciutat del laboratori d’innovació social Seniorlab en un acte al Castell del Cambrer de Reus a partir de les 19:30h.

L’entitat, que presideix l’exalcalde de Reus, Josep Abelló, va néixer ara fa dos anys com un espai per generar solucions innovadores als reptes de la gent gran, posant en valor els coneixements de les persones que hi participen i compartint recursos.  L’objectiu de l’entitat és convertir-se en un referent en l’àmbit de l’envelliment saludable.

L’acte comptarà amb la intervenció d’una desena de seniorlabers, representants del món empresarial, de l’administració, la universitat i la societat civil que aportaran el seu particular punt de vista sobre la necessitat del Seniorlab i explicaran què els ha empès a participar en aquest projecte.

Com treballa el Seniorlab?

La comunitat lab, formada per tots els seniorlabers, detecta un repte social, escoltant necessitats i analitzant oportunitats; a partir d’aquí s’elabora un prototip de solució fruit del debat, la reflexió i la recerca; i, en darrer terme, es defineix com s’ha d’executar aquest prototip.

Qui pot ser seniorlaber?

El laboratori és obert a totes les persones que vulguin reflexionar, aportar idees i trobar solucions als reptes que planteja la nostra societat, cada cop més longeva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *