“No volem estar sols” Abordem la soledat no desitjada

FiraReus, Centre de Fires i Convencions Av. de Bellissens, 40, 43204 Reus, Tarragona, Reus, Tarragona, Espanya

Vivim en una societat cada cop més longeva. La població de més de 65 anys ha augmentat de manera progressiva i constant en les darreres dècades i ho continuarà fent en el futur. Segons la projecció que fa l’Institut d’Estadística de Catalunya, l’any 2030 gairebé una de cada quatre persones formarà part del col.lectiu de

Jornada envelliment Saludable en entorns rurals – Porrera

Ajuntament Porrera

Després d’expressar el seu desig d’iniciar programes d’envelliment saludable  en àmbits rurals, conversarem sobre com crear un grup d'innovació al poble de Porrera i com donar suport a les iniciatives sorgides d'aquest.

Jornada envelliment Saludable en entorns rurals – Vandellòs

Vandellos

Després d’expressar el seu desig d’iniciar programes d’envelliment saludable  en àmbits rurals, conversarem sobre com crear un grup d'innovació al poble de Vandellòs i com donar suport a les iniciatives sorgides d'aquest.

INTEGER – INTERCONNECTING 4 HELIX INNOVATION ECOSYSTEMS IN EUROPEAN REGIONS

Fundació i2Cat

Amb una durada de dos anys, INTEGER (2023-2024) sorgeix per generar col·laboracions a diferents regions europees així com entre elles, les quals treballen amb models d'innovació de quàdruple hèlix (acadèmia, sector privat, administració i entitats socials). INTEGER està format per un consorci de vuit socis i es portarà a terme a Catalunya, Hamburg i Cracòvia.

Assemblea Seniorlab

Reus promoció i turisme Carrer de Sant Joan, 34A, Reus, Tarragona, Espanya

L'ordre del dia serà.: Benvinguda i salutació Elecció de la persona que ha d'ocupar el càrrec de secretaria de l'associació. Balanç de vora un any d'existència (des de mitjans de maig formalment). Expectatives del projecte presentat a la Diputació sobre l'impuls de laboratoris a àrees rurals. Ratificació de l'acord de junta per a tenir una

Acte de presentació del Seniorlab a la ciutat

Centre Cultural Castell del Cambrer Plaça del Castell, 3A, Reus, Tarragona, Espanya

El dimecres 3 de maig tindrà lloc la presentació a la ciutat del laboratori d'innovació social Seniorlab en un acte al Castell del Cambrer de Reus a partir de les 19:30h. Us hi esperem!