UNA NOVA TROBADA DE SENIORLABERS MARCA LA LLUITA CONTRA LA SOLITUD I LA CREACIÓ DE NOUS ENTORNS PER CONVIURE COM A REPTES MÉS URGENTS A TREBALLAR

El laboratori social Seniorlab continua la seva activitat, navegant per la societat longeva. Aquest dimecres 15 de març ha tingut lloc una nova trobada presencial de ‘seniorlabers’ per identificar reptes i abordar possibles solucions.

Combatre la solitud, afavorir la intergeneracionalitat i crear nous entorns per conviure amb plenitud, desplegant el cohabitage, els serveis compartits i potenciant l’autonomia de les persones grans, han estat els eixos temàtics assenyalats com a prioritaris i urgents per la trentena de persones que han participat en la trobada, i sobre els quals el nostre laboratori focalitzarà la seva acció.   Altres eixos temàtics tractats han estat el desplegament del valor de la longevitat, com afrontar l’escletxa digital i tecnològica, promoure el benestar i la cura o revertir les desigualtats, entre d’altres.

Durant la trobada, també s’ha fet un repàs de tota la feina feta pel laboratori des que va iniciar la seva activitat i es van tractar fórmules per seguir teixint aliances i complicitats que permetin abordar aquests reptes i per enfortir la consistència del Seniorlab, tant en el front social i participatiu com en el de capacitat organitzativa i de gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *